Antal: 6 mini foccacia | Tid: 30 minutter (+ 1,5 times hævetid) |
Mini foccacia er genialt både til madpakken, men også som tilbehør til aftensmaden. De virker til mange ting! 😀
Redskaber | Det skal du bruge |
|
Topping:
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Kom det lunkne vand i en stor skål
- Opløs gæren i det lunkne vand
- Kom nu salt, honning og olivenolie i
- Tilsæt havregryn og halvdelen af hvedemelen
- Rør rundt
- Tilsæt resten af hvedemelen lidt efter lidt
- Bland det hele godt rundt og ælt med hænderne i 5 minutter
- Dæk dejen til med et fugtigt viskestykke og stil den et lunt sted
- Lad dejen hæve 1 time
- Når dejen har hævet en time, laves 6 kugler af dejen
- Læg kuglerne på en bageplade med bagepapir
- Tryk dem helt flade
- Lad dine mini foccacacia hæve 30 minutter mere
- I mellem tiden tændes ovnen på 220 grader
- Efter de 30 minutter laves små fordybninger i foccacia brødet med dine rene fingre
- Fordel olien ud over dine mini foccacia med en pensel
- Tryk cherrytomaterne ned i dejen
- Fordel salt ud over til sidst
- Bag dine mini foccacia i 15 minutter til de er gyldne
- I mellem tiden ryddes der op i køkkenet 🙂
Når dine foccacia har kølet lidt af, er de klar til at blive spist.
Server dem som tilbehør til aftensmaden, spis dem i madpakken eller lige som de er som en lækker snack 😀