NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Den søde tand - uden tilsat sukker

MÜSLIBARER

Müslibarer er en mega god snack om formiddagen, eftermiddagen eller aftenen. Det giver god energi, og smager bare godt 😛
Antal: 10-12 stykker
Tid: 15 minutter (+30-40 minutters bagetid)
Redskaber: 
  • Deciliterbæger
  • Spiseske
  • Stor skål
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Skarp kniv
Det skal du bruge:
  • 1 dl hakkede cashewnødder (mandler kan også bruges)
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 dl kokosflager (eller kokosmel)
  • 1 dl solsikkekerner
  • 0,5 dl chiafrø
  • 5 dadler uden sten
  • 1,5 moden banan
  • 0,5 dl hakket, mørk chokolade
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  3. Bland cashewnødder, havregryn, solsikkekerner, kokosflager og chiafrø i en skål
  4. Fordel blandingen ud på en bageplade med bagepapir
    IMG_4977
  5. Sæt den i ovnen i 10 min så nødder, kerner og havregryn bliver ristet
  6. Imens blendes banan og dadler
    IMG_4978IMG_4979
  7. Put nødde, kerne og havregrynsblandingen ned i en skål igen
    IMG_4981
  8. Lad det køle af
  9. Bland nu banan og dadel massen i
    IMG_4982
  10. Bland den hakkede, mørke chokolade ned i skålen med nødder, kerner og havregryn
    IMG_4984
  11. Når det hele er blandet godt, fordeles hele blandingen igen ud på bagepapiret (ca. 1 cm høj)
  12. Skær ca. 10-12 müslibarer ud af massen
    IMG_4986
  13. Bag dem nu i 30-40 minutter til müslibarerne er gyldne
  14. Tag bagepladen ud af ovnen og lad den stå og køle af. Så skulle de meget gerne blive lækre sprøde 😛
  15. Opbevar müslibarerne i køleskabet. Pak dem ind i husfilm eller bagepapir, og kom dem i en plastikbøtte. Så er de klar til at komme med i madpakken imorgen 🙂
  16. Ryd op i køkkenet 😉

IMG_4988

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.