Antal: 1 stor omelet | Tid: 15 minutter |
Den her lækre omelet med tomat, spinat og ost er helt perfekt til morgenmad eller frokost. Den mætter godt, og så er den både sund og nem at lave 😎
I denne opskrift er der til en stor omelet, eller to små 🙂
Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Slå de fire æg ud i en skål
- Pisk æggene med et piskeris (eller en gaffel)
- Kom salt og peber i
- Skyl tomaten
- Skær tomaten i skiver
- Skyl spinatten
- Opvarm stegepanden
- Kom lidt olie på stegepanden
- Kom spinatten på panden
- Steg det i 2 minutter
- Fordel spinat rundt på stegepanden
- Til sidst kommer du æggeblandingen hen over spinaten, så det fylder hele stegepanden
- Skru lidt ned for blusset, og lad omeletten stå et par minutter til den ikke længere er helt flydende
- Nu vænner du omeletten med paletkniven
- Steg omeleten 1 minut på den anden
- Drys ost og eventuelt skinke/kyllingstrimler ud på omeletten
- Fordel tomatskiverne på den ene halvdel af omeletten
- Luk den sammen på midten
- Kom nu omeletten over på en tallerken
Og så er der klar til servering. Et godt, mættende måltid 🙂