Antal: 4 personer | Tid i alt: 45 minutter |
One pan gnocchi bolognese er en virkelig lækker, nem middagsret – og den bliver kun bedre dagen efter. Så et godt herfra er, at lave dobbelt portion og enten spise rester dagen efter, elle fryse kødsovsen ned, så du har til en anden dag, hvor der ikke er tid til at lave aftensmad 😀
Redskaber | Ingredienser |
|
|
Sådan gør du
- Vask dine hænder
- Pil skrællen af løget og hak i små stykker
- Tag skrællen af hvidløgene, og pres med en hvidløgspresser
- Skyl gulerødderne og riv på den fine side af rivejernet
- Opvarm olien i en stor pande eller gryde på middel varme (5 ud af 9 på mit komfur)
- Tilsæt nu løg, hvidløg og gulerødder
- Steg i 4-5 minutter til løgene og gulerødderne er blevet bløde, og begynder at dufte
- Skru op til middelhøj varme (7 ud 9 på mit komfur)
- Tilsæt nu det hakkede oksekød og salt og peber
- Steg i kødet i 4-5 minutter indtil det skifter farve fra rød til brun – hak og rør i det med grydeskeen undervejs
- Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, oksebuillonterning, vand, sukker, oregano og laubærblade
- Bland det godt rundt
- Skru ned på middel lav varme (4 ud af 9 på mit komfur), og lad det simre i 20 minutter (gerne længere tid, hvis du har tid til det)
- Imens kan du rydde op i køkkenet 🙂
- Fjern laubærbladene, når det har simret færdigt
- Smag til med salt og peber
- Tilsæt nu dine gnocchi og lad dem koge 2-3 minutter, til de er blevet bløde
- Server nu din one pan gnocchi bolognese med enten revet mozzarella eller revet parmesan
.´