NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad

OVNBAGT LAKS MED BØNNESALAT

Ovnbagt laks med bønnesalat er en virkelig lækker måde at få laks på. Du kan variere din ovnbagte laks ved at bruge forskellige marinader. Jeg plejer at bruge cirka 1 spiseske marinade til hver laksefilet. Det giver en helt ny smag 😀

Antal: 4 personer
Tid:  50 minutter

Redskaber: 
  • Sølvpapir
  • Ildfast fad
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Stor skål
  • Spiseske
  • Teske
Det skal du bruge:
  • 4 laksefileter
  • Eventuelt marinade. Jeg brugte spicy miso. Man kan bruge pesto i stedet
  • 1 pose frosne bønder
  • 1 pakke serrano skinke
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 dl revet parmesan
  • 1 spsk hvidvinseddike
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Kom bagepapir på en bageplade
  4. Hæld de frosne bønner ud på bagepapiret
  5. Hæld salt og olie over
  6. Kom bønnerne i den varme ovn i 30-35 minutter til bønnerne i let brune
  7. Riv 4 stykker sølvpapir
  8. Læg en laksefilet på hver af de fire sølvpapire
  9. Kom marinade ovenpå, hvis du vil
    IMG_6091
  10. Luk sølvpapiret omkring dem
  11. Læg dem ned i et ildfast fad
    IMG_6094
  12. Kom laksefilterne i den varme, sammen med bønnerne, i 20 minutter
  13. Tag dem ud af ovnen efter de 20 minutter, og lad dem står i det ildfaste fad
  14. Når bønnerne har været i ovnen i 30-35 minutter, tages de ud og hældes over i en står skål
  15. Kom serranoskinke på et nyt stykke bagepapir på en bageplade
  16. Kom serranoskinken i den varme ovn i 7-8 minutter
  17. Når serranoskinken har været i ovnen, og har kølet af, bør den være helt sprød
  18. Bræk nu serrano skinken i mindre stykker og hæld ud bønner
  19. Hæld parmesanost og hvidvinseddike ud over
  20. Bland det hele godt
    Bønnesalat
  21. Ryd op i køkkenet

Nu er din aftensmad klar til at blive serveret. Lækker, saftig laksefilet med en god bønnesalat til. Mums, det er godt 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.