Antal: ca. 20 stk alt efter størrelse | Tid: 15 minutter |
Dadel-romkugler! Og JA, de smager nærmest som romkugler. Måske du ikke er så vild med dadler, men jeg er sikker på du kan lide de her. De skal prøves! 😛
I denne opskrift er der brugt mandler, men hvis du er allergisk overfor, eller ikke har mandler, kan du sagtens bruge 1 dl havregryn i stedet.
Redskaber: | Det skal du bruge: |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Blend mandel og kokosmel så det bliver til mel
- Tilsæt kakao til mandel- og kokosmel blandingen
- Tilsæt dadler, romessens og kokosolie
- Blend det hele i 1 minut
- Form nu massen til små kugler med dine rene hænder, så det ligner små romkugler
- Hæld kokosmel i en lille skål
- Væn dadel-romkuglerne i kokosmelen
- Læg dadel-romkuglerne på en tallerken eller et fad og stil i køleskabet 1-2 timer
- Ryd op i køkkenet 😉
- Efter et par timer kan de nydes! Og de smager næsten ligesom slik 😀
Hvis du ikke skal spise dadel-romkuglerne med det samme, kan det være en god idé at komme dem i en lukket beholder, også i køleskabet. Så kan du tage nogle fra til madpakken, som en lækker snack 🙂
Find en film på hvordan man gør inde på juniorkokkeriet på instagram.