Antal: 20 cookies | Tid i alt: 45 minutter |
De her Yankie cookies er så gode. Den smeltede Yankie gør dem bare ekstra lækre 😛
Overvej om du skal lave dobbeltportion. Du kan nemlig fryse dejkuglerne ned, og så bruge dem senere, når du skal have gæster 🙂
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask dine hænder
- Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn (over/under varme)
- Kom smør, sukker, brun farin, vaniljesukker og æg i en plastikskål
- Pisk det nu sammen til du får en lys og luftig masse
- I en anden plastikskål blander du hvedemel, natron, bagepulver og salt
- Tilsæt melblandingen til smørblandingen og bland det godt sammen
- Hak yankie barerne i små tern
- Tilsæt yankie ternerne til dejen og bland det godt sammen
- Del nu dejen i 20 lige store dele, og rul dem til kugler
- Kom bagepapir på bagepladerne
- Kom nu de rullede cookies kugler på bagepladen med bagepapir
OBS: der skal være god plads imellem (5-10 centimeter), da de flyder meget ud, når de kommer i ovnen - Bag dine yankie cookies i 10-12 minutter til de er blevet gylden brun
Dine cookies vil være bløde lige når de kommer ud af ovnen, men vil blive sprøde og faste, når de køler af 🙂 - Ryd op i køkkenet
Når dine cookies er kølet af, og køkkenet er ryddet op, er du klar til spise dine friskbagte cookies – er de ikke gode? 😀