Avocado hummus med tortilla chips er en virkelig nem og lækker snack! Den kan hurtigt bikses sammen, når man kommer hjem fra skole og trænger til en snack. Du kan også sagtens tage det med på madpakke – så er jeg sikker på dine klassekammerater bliver misundelige 😉
Tid: 10 minutter (+ 4 minutters bagetid)
Redskaber:
- Blender
- Urtkeniv
- Hvidløgspresser
- Spiske
- Teske
- Lille skål
- Rist til ovnen
Det skal du bruge:
- 1 avocado
- 1 dåse kikærter
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk tahin
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk peber
- 1 fuldkorns madpandekage
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skær avocadoen over på midten
- Fjern stenen
- Udhul avocadoen med en ske
- Kom avocadoen ned i blenderen
- Hæld væsken fra kikærterne
- Hæld kikærterne ned i blenderen
- Tilsæt tahin, olivenolie, salt og peber
- Blend det hele til der ikke er nogle klumper
- Kom din madpandekage på en rist, og ind i den varme ovn
- Tag madpandekagen ud efter 4 minutter
- Lad madpandekagen køle af
- Når den er kølet af, bliver den sprød og lækker
Bræk stykker af den sprøde tortilla pandekage, så det bliver til mindre tortilla chips. Dyp dem i din lækre avocado hummus – mums, det er en god snack! 😛