Den søde tand Morgenmad Større børn

BANAN PANDEKAGER

IMG_4679

Hvem kan ikke lide pandekager!? Jeg kan i hvert fald. Især om morgenen! Og de her tager faktisk ikke så lang tid at lave – og så mætter de dejligt og giver god energi inden dagen starter.

 

Antal: ca 10 små, tykke pandekager
Tid: 20 minutter

Redskaber: 
  • Stavblender
  • Skål
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Grydeske
  • Skål
  • Stegepande
  • Paletkniv
Det skal du bruge:
  • 1 stor moden banan eller 2 små
  • 3 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl fint kokosmel (kan erstattes med almindeligt mel)
  • 0,5 tsk kanel (kan undlades)
  • 0,5 tsk salt
  • Fedtstof (smør eller olie) til at stege i
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom banan i en skål
  3. Brug stavblenderen til at blende bananen til mos
  4. Bland æg, mælk, havregryn, kokosmel, kanel og salt i
  5. Brug igen stavblenderen til at få blandet det hele
  6. Opvarm en pande med fedtstof til middelvarme
  7. Brug 2 spiseskeer af dejen til 1 pandekage.
  8. Lav 3 pandekager ad gangen på én pande
  9. Lad pandekagerne stege i 2-3 minutter
  10. Væn pandekagerne
  11. Lad pandekagerne stege 2-3 minutter på den anden side
  12. Tag dem af panden og over på en tallerken, som du dækker til med folie (så pandekagerne ikke bliver kolde)
  13. Gentag til der ikke er mere pandekagedej tilbage
  14. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er pandekagerne klar til at blive spist med noget frugt, sirup eller hvad du har lyst til! 🙂

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.