NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Den søde tand - uden tilsat sukker Morgenmad Større børn

BANAN PANDEKAGER

Antal: ca 10 små, tykke pandekager Tid: 20 minutter

Hvem kan ikke lide pandekager!? Vi kan i hvert fald. Og Ellinor er helt tosset med dem. Både om morgenen, og som snack i løbet af dagen 😛 ! Og de her tager faktisk ikke så lang tid at lave – og så mætter de dejligt og giver god energi inden dagen starter.

Redskaber Det skal du bruge
  • Minihakker (eller stavblender)
  • Skål
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Skål
  • Stegepande
  • Paletkniv
  • 2 modner bananer
  • 3 æg
  • 1 dl fin valset havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 0,5 tsk kanel eller kardemomme (kan undlades)
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk fedtstof (smør eller olie) til at stege i
 

Sådan gør du

  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Kom alle  ingredienserne ned i minihakkeren
  3. Brug minihakkeren til at blende det hele
  4. Opvarm en pande med fedtstof til middelhøy varme (6 ud af 9 på mit komfur)
  5. Brug 2 spiseskeer af dejen til 1 pandekage.
  6. Lav 4 pandekager ad gangen på én pande
  7. Lad pandekagerne stege i 2-3 minutter
  8. Væn pandekagerne
  9. Lad pandekagerne stege 2-3 minutter på den anden side
  10. Tag dem af panden og over på en tallerken, som du dækker til med folie (så pandekagerne ikke bliver kolde)
  11. Gentag til der ikke er mere pandekagedej tilbage
  12. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er pandekagerne klar til at blive spist med noget frugt, marmelade, sirup eller hvad du har lyst til! 🙂

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.