Aftensmad Snacks Større børn Tilbehør

GULERODS FRITTER MED PARMESAN

Gulerods fritter

Gulerødder smager godt rå, men de smager altså også godt som fritter! Spis dem som snack, eller server som tilbehør til din aftensmad 😀

Tid: 10 minutter (+ 30 minutters bagetid)

Redskaber: 
  • Skarp kniv
  • Skærebræt
  • Frysepose (minimum 4 liters)
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Spiske
  • Teske
Det skal du bruge:
  • 8 gulerødder
  • 2 spsk olie
  • 2 tsk salt
  • 1 dl revet parmesan
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft 
  3. Skær gulerødderne i tynde stave
    PAS PÅ DU IKKE SKÆRER DIG!
  4. Kom gulerods skiverne ned i en frysepose
  5. Kom olie, salt og parmesan ned i posen med gulerods stænger
  6. Luk posen
  7. Bland det hele godt nede i posen
  8. Kom bagepapir på en bageplade
  9. Fordel posens indhold ud på bagepladen med bagepapir
  10. Bag dem nu 30 minutter i den varme ovn
  11. Imens ryddes op i køkkenet 😉

Når dine gulerods fritter har bagt i 30 minutter, og er kølet lidt af, er de klar til at blive spist  😛
IMG_5324
Spis dem som de er, som en lille snack, eller brug dem som tilbehør til din aftensmad. De smager bare godt! 😀

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.