NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad Større børn Til madpakken

MEXICANSKE MADPANDEKAGER

Mexicanske pandekager – en klassiker! Noget hele familien kan lide, og som du kan lave nemt og hurtigt til aftensmad. Og så kan du tage resterne med på madpakke  😀

Antal: 4 personer
Tid:  30-40 minutter

Redskaber: 
  • Stor gryde
  • Grydeske
  • Urtekniv
  • Skærebræt
  • Spiseske
  • Teske
  • 6 små skåle til fyldet
  • Viskestykke
Det skal du bruge:
  • 1 pakke mexicanske fuldkorns pandekager (6-8 stk)
Oksekød fyld
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 chili (kan undlades hvis man ikke vil have den stærk)
  • 1 tsk paprika
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • Lidt peber
Fyld
  • 1 peberfrugt
  • 0,5 agurk
  • 2-3 tomater (eller 0,5 bakke cherrytomater)
  • Salat
  • 1 dåse majs
  • Cheddar ost
Sådan gør du:
Oksekød fyld
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skyl løg og chili
  3. Skær dem i små stykker
  4. Kom en gryde på kogeblusset og tænd for det
  5. Kom 1 spsk olie i gryden
  6. Når gryden er varm kommes løg og chili i
  7. Svits løg og chili i 2-3 minutter
  8. Kom hakket oksekød i
  9. Når kødet er blevet brunt, tilsættes paprika, salt og peber
  10. Skru ned for varmen og lad det stå og simre, mens du skærer grøntsagerne til fyld

Fyld
1. Skyl grøntsagerne – peberfrugt, agurk, tomat og salat
2. Skær dem i små stykker
3. Kom grøntsager, majs og ost i skåle

Pandekager
1. Pandekagerne varmer du i mikroovnen 1 minut. Klip hul i den ene ende af pakningen, og stil den ind i mikroovnen.
2. Når du har varmet pandekagerne, dækkes de til med et viskestykke, så de ikke bliver kolde.
3. Ryd op i køkkenet 😉

Server nu de mexicanske madpandekager med oksekød fyldet og det andet fyld.
De mexicanske madpandekager er gode med guacamolen eller tomatsalsaen.

IMG_4222

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.