Antal: Omkring 10 æggemuffins | Tid i alt: 30 minutter |
Æggemuffins kan spises på alle tider af døgnet – til morgenmad, til frokost, til aftensmad. Derfor er de så geniale. Også fordi de er nemme at lave, mætter godt og indeholder en masse gode ting, som vores krop har godt af. Æg indeholder nemlig mange proteiner – du kan læse hvad det helt præcist er proteiner er, og hvad de gør ved vores krop, lige her.
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader
- Kom den revne gulerod ned i en skål
- Tilsæt det fintrevne løg
- Skyl cherrytomaterne
- Skær dem i små både
- Kom dem over i skålen med revet gulerod
- Tilsæt æggene i skålen
- Hak basilikum bladene til små stykker
- Tilsæt ost, salt og peber
- Rør det hele godt rundt
- Smør dine muffinsforme med smør eller olie
- Hæld nu æggemassen op i muffin formene, til de 0,5 cm fra at være fyldt
- Kom dine æggemuffins ind i ovnen i
- Bag dem nu i cirka 15 minutter
(Er de faste, er de færdige) - Hvis du vil have serranoskinke til, kan du enten komme dem i ovnen i 5-7 minutter. Eller du kan stege dem på en stegepande
- Pynt eventuelt med basilikum og det stegte serranoskinke
- Ryd op i køkkenet 🙂
Nu kan du spise dine lækre æggemuffins – og de kan spises til morgenmad, frokost, i madpakken eller som en snack når sulten melder sig 😀 Fortvivl ikke. De kan også spises kolde 😉
Og, du kan sagtens skifte grøntsagerne ud med nogle andre grøntsager – prøv dig frem 🙂