Antal: 4 portioner | Tid: 30 minutter |
Chili con carne – det er hurtigt og nemt at lave til aftensmaden! Og har man god tid, kan den stå og simre i flere timer. Så smager den nemlig endnu bedre! 🙂
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Hak gulerødder, løg, chili og hvidløg i små tern
- Varm olien i en stor gryde ved middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
- Tilsæt de hakkede gulerødder, løg, chili og hvidløg og steg i 2 minutter
- Tilsæt nu kødet, spidskommen og kanel og steg til kødet er brunt
- Lad det simre 10 minutter ved middelvarme (5 ud af 9 på mit komfur)
- Nu tilsættes hakkede tomater og tomatpuré
- Smag til med salt og peber
- Kidneybønnerne tilsættes som det sidste
- Lad din chili con carne simre 5 minutter mere
- Hvis der er tid, så lad det stå og simre ved svag varme i 30 minutter. Ellers kan det godt spises med det samme
- Server med et godt madbrød eller nogle grovboller og en klat fromage frais
- Ryd op i køkkenet 😉