Tid: 10 minutter (+ 7 minutter i ovnen) |
Granola er så nemt at lave! Og det smager bare SÅ meget bedre, end det man køber i butikkerne. Du skulle tage at prøve det 😉
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 180 grader
- Hvis du har en fast honning, så kom det i en lille skål og i mikroovnen i 30 sekunder så det smelter
- Stil til side
- Kom kanel, havregryn, kokosflager, mandler, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner og sesamfrø ned i en stor skål
- Bland det hele godt rundt
- Tilsæt den flydende honning
- Bland det hele godt rundt i skålen
- Kom bagepapir på bagepladen
- Fordel granola blandingen ud på bagepapiret
- Når ovnen er varm, kommer du det i ovnen i 7 minutter
- Imens ryddes op i køkkenet
- Efter 7 minutter, tager du en paletkniv og vender rundt i granolaen
PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG - Giv det 4-5 minutter mere til det er gyldent over det hele
- Lad det køle af
- Kom din granola over i et glas med låg
Hvis du ikke har et glas med låg, kan du også komme din granola over i almindelige glas og dække det til med sølvpapir eller husholdsningsfilm 🙂
Nu er din granola klar. Spis den oven på din yoghurt om morgenen, dine havregryn eller din smoothie bowl – dét smager bare godt 😀