Hummus er så lækkert og helt perfekt til mange ting. Det kan spises som dip til nogle grøntsagsstænger, grissini, til en salat, i en sandwich eller til et lækkert tapasbord :-p
Tid: 10 minutter
Redskaber:
- Blender
- Hvidløgspresser
- Spiske
- Teske
- Lille skål
Det skal du bruge:
- 0,5 dåse kikærter (ca 100-120 g)
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk tahin
- 1 dl spsk olivenolie
- 1 tsk citronsaft
- 0,5 tsk salt
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Hæld væsken fra kikærterne
- Hæld kikærterne ned i blenderen
- Tilsæt tahin, olivenolie, citronsaft og salt
- Blend det hele til der ikke er nogle klumper
- Ryd op i køkkenet 🙂
Også kan du nyde din lækre, hjemmelavede hummus 😛