Snacks

BUTTERDEJS GRISSINI

Grissini

De her butterdejs grissini er simpelthen så nemme at lave! Måske ikke verdens sundeste, meeeen de er hyggelige, lækre og helt perfekte at servere i weekenden som en lille lækker snack inden aftensmaden 😀

Antal: ca 10-15 stk
Tid: 10 minutter (+ ca 10 minutter i ovnen)

Redskaber: 
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Pensel
  • Deciliterbæger (dl)
  • Spiseske (spsk)
  • Urtekniv
Det skal du bruge:
  • 1 pakke butterdej
  • 0,5-1 dl mælk
  • 1 dl revet parmesan ost
  • 2 spsk blå birkes
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Fold butterdejen ud på bordet
  4. Pensl butterdejen med mælk, så den er godt våd
  5. Drys nu revet parmesan ost ud på dejen
  6. Nu folder du den ene halvdel af butterdejen over den anden
    (Sådan så butterdejen nu er to lag med parmesanost i midten)
  7. Nu pensler du igen med mælk
  8. Drys birkes ud over
  9. Kom bagepapir på en bageplade
  10. Skær nu butterdejen i cirka 1 centimeter tykke stave
  11. Sno hver strimmel et par gange, og kom dem efter over på bagepladen med bagepapir
  12. Dine grissini skal nu i ovnen i cirka 10 minutter (til de er gyldenbrune)
    Hvis de ikke er gyldebrune efter 10 minutter, så giv dem 2 minutter mere
  13. Tag dine grissini ud af ovnen, når de er gyldenbrune, og lad dem køle af
  14. Ryd op i køkkenet 🙂

Når dine grissini er kølet af, er de klar til at blive spist – og smager de ikke bare godt? 😀
Meget bedre end dem man kan købe, synes vi herhjemme 😉
Server dem fx med pesto, hummus eller noget tredje.

Velbekomme!

Grissini

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.