Pasta kan du bruge til mange retter – og man bliver sjældent træt af det 😉 Jeg kan bedst lide at bruge fuldkorns pasta. Det er både sundere, men det mætter også mere! 😀
Antal: 4 personer
Tid: 12 minutter
Redskaber:
- Deciliterbæger
- Gryde
Det skal du bruge:
- 10 dl vand
- 5 dl fuldkornspasta
- 1 tsk salt
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Hæld vandet i gryden, og stil den på kogeblusset
- Tilsæt salt
- Kom låg på gryden – så koger vandet hurtigere!
- Tænd for kogeblusset
- Når vandet koger kommer du pastaen i
PAS PÅ DU IKKE BRÆNDER DIG PÅ DET VARME VAND! - Skru lidt ned for kogeblusset, så det ikke koger over. Så kommer der nemlig kogende vand ud over det hele.
- Lad pastaen koge cirka 10 minutter
Hvis det er frisk pasta, skal det kun have 3-4 minutter - Ryd op i køkkenet 😉
Nu er din pasta klar til at blive serveret. Den kan serveres til mange ting! Det kan bruges i pastasalat, til kødsauce eller til kylling i spinat/pesto sauce 😛