NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad

KYLLING I SPINAT/PESTO SAUCE

Kyllinge i spinat/pesto sauce er altså virkelig god! Især hvis du laver din sauce på din hjemmelavede pesto. Ellers kan man sagtens snyde, og købe en færdig pesto 😉 Server retten med fuldkorns pasta – dét er bare godt 😀

Antal: 4 portioner
Tid: 40 minutter

Redskaber Det skal du bruge
  • Kniv
  • Skærebræt
  • Teske
  • Spiseske
  • Deciliterbæger
  • Ovnfast fad
  • Stegepande
Kylling 
  • 2 kyllingebryst
  • 1 tsk salt
  • Lidt peber
  • Evt rosmarin
  • Evt hvidløg
  • Evt 0,5 dl vand
  • Evt 1 spsk olie
Spinat/pesto flødesauce 
  • 5 dl madlavningsfløde (jeg brugte 7% fedt)
  • 2 store håndfulde spinatblade
  • 4 spsk pesto
  • 1 tsk salt
  • Lidt olie til stegning

Sådan gør du

Kylling
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Læg kyllingebryst i et ovnfast fad
  4. Kom rosmarin, hvidløg og salt/peber ved
  5. Hæld vand og olie ud over
    IMG_5984
  6. Når ovnen er varm, steges kyllingen i ovnen i 20 minutter
    På denne måde bliver kyllingebrysterne meget møre og lækre!
    OBS: i stedet for at komme kyllingebrysterne i ovnen, kan du også stege dem på en stegepande (8 minutter på hver siden)
  7. Kom kyllingebrysterne over på et skærebræt, og skær kyllingen i skiver
    IMG_5987
Spinat/pesto flødesauce 
  1. Kom panden på et blus
  2. Kom lidt olie på panden
  3. Tilsæt spinat
  4. Spinat varmes til det er faldet sammen
    IMG_5988
  5. Tilsæt nu fløde
  6. Bland det rundt
  7. Tilsæt pesto
  8. Bland
    IMG_5989
  9. Tilsæt salt
  10. Når flødesaucen er varmet op, tilsættes kyllinge skiverne
    IMG_5991
  11. Bland det hele godt rundt
  12. Ryd op i køkkenet 😉

Så er din kylling i spinat/pesto sauce klar, og du kan tro det smager godt. 😛 Hvis du kan lide lidt ost, kan du rive lidt parmesan ud over. 😀
Server det med kogt pasta – find opskriften her.

IMG_5993

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.