One pot wok er en anden udgave af one pot – for hvorfor ikke fortsætte med noget som er så nemt og lækkert? 😀 Så nu kan du prøve den her lækre wok, som er ligeså nem at lave 🙂
Redskaber
Ingredienser
Skærebræt
Urtekniv
Stor kniv
Deciliterbæger
Teske
Lille skål
Stor gryde
Grydeske
6 champignoner
1 løg
2 revne gulerødder
1 peberfrugt
400 g kylling brystfileter eller oksekødstrimler
1 dåse kokosmælk
1 fed hvidløg
2 spsk karry
1 grøntsagsbuillon
4 dl kogende vand
1 pakke fuldkorns nudler
1 teske salt
1 spsk olie
Evt. forårsløg som topping
Sådan gør du
Vask hænder
Skyl peberfrugt og gulerødder
Skær dem i mindre stykker
Pil skrællen af løget
Skær det i mindre stykker
Skær peberfrugt og gulerødder i aflange strimler
Kom olie i en gryde
Opvarm gryden med olie til middelhøj varme (7 ud af 9 på mit komfur)
Kom løg, gulerødder og peberfrugt ned i gryden
Pil skrællen af hvidløget
Brug en hvidløgspresser, og pres hvidløget ned i gryden
Steg grøntsagerne i 3-4 minutter, mens du skære kylling eller oksekød i strimler
Brug et nyt skærebræt og kniv til at skære kyllingen i mindre stykker
Kom kyllingen over i gryden
Kom grøntsagsbuillon og kogt vand i en lille skål til grøntsagsbuillon er opløst
Hæld det over i gryden
Kom nu salt, karry og kokosmælk over i gryden
Til sidst tilsættes fuldkorns nudlerne
Bland det hele godt sammen
Kom låg på gryden, og tænd for varmen
Nu skal gryden bare stå i 10 minutter. Er nudlerne ikke færdige efter 10 minutter, giver du dem 5 minutter mere 🙂