NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad Til madpakken

SQUASH PANDEKAGER

Antal: Cirka 12 stykkerTid i alt: 25 minutter
Squash er gode at bruge til bagværk, for eksempel de her squash pandekager, eller til en pizzabund, som denne monster pizza. De ersatter noget af alt det mel, der normalt bruges til at bage 😀 Og det smager virkelig godt 😛
 
Redskaber Det skal du bruge

Skærebræt
Urtekniv
Deciliterbæger
Spiseske
Teske
Plastic skål
Grydeske
Bageplade
Bagepapir
Hvidløgspresser

6 dl revet sqaush
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
2 æg
2 spiseske olivenolie
1,5 dl rugmel
1 tsk salt
0,5 tsk peber

 

 
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader (du kan også stege dem på en stegepande i stedet)
  3. Skyl sqaush
  4. Riv den på den grove side af rivejernet
  5. Kom det revede squash ned i en skål
  6. Skyl forårsløg
  7. Hak forårsløgene i mindre stykker
  8. Kom dem ned i skålen med squash
  9. Pres hvidløg ned i skålen
  10. Tilsæt æg, mel, salt og peber
  11. Bland det hele godt rundt
  12. Kom bagepapir på en bageplade (hvis du laver dem i ovnen)
  13. Hæld 12 små klatter af squash dejen ud på bagepapiret
  14. Kom nu de 12 små sqaush pandekager i ovnen i 10 minutter
    Er pandekagerne ikke blevet gyldne efter 10 minutter, så giv dem et par minutter ekstra 🙂

Nu er dine squashpandekager færdige, og klar til at blive serveret. De kan spises til frokost, i madpakken eller til aftensmad. Du kan spise dem lige som de er, eller du kan komme noget hytteost eller cremefraiche på. Herhjemme kan vi godt lide dem med hytteost, lidt chiliolie, forårsløg og spinat! Prøv også med noget hjemmelavet guacamole – det er også godt 😀

IMG_5082

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.