Antal: Cirka 12 stykker | Tid i alt: 25 minutter |
Squash er gode at bruge til bagværk, for eksempel de her squash pandekager, eller til en pizzabund, som denne monster pizza. De ersatter noget af alt det mel, der normalt bruges til at bage 😀 Og det smager virkelig godt 😛
Redskaber | Det skal du bruge |
Skærebræt |
6 dl revet sqaush
|
Sådan gør du:
- Vask hænder
- Tænd ovnen på 200 grader (du kan også stege dem på en stegepande i stedet)
- Skyl sqaush
- Riv den på den grove side af rivejernet
- Kom det revede squash ned i en skål
- Skyl forårsløg
- Hak forårsløgene i mindre stykker
- Kom dem ned i skålen med squash
- Pres hvidløg ned i skålen
- Tilsæt æg, mel, salt og peber
- Bland det hele godt rundt
- Kom bagepapir på en bageplade (hvis du laver dem i ovnen)
- Hæld 12 små klatter af squash dejen ud på bagepapiret
- Kom nu de 12 små sqaush pandekager i ovnen i 10 minutter
Er pandekagerne ikke blevet gyldne efter 10 minutter, så giv dem et par minutter ekstra 🙂
Nu er dine squashpandekager færdige, og klar til at blive serveret. De kan spises til frokost, i madpakken eller til aftensmad. Du kan spise dem lige som de er, eller du kan komme noget hytteost eller cremefraiche på. Herhjemme kan vi godt lide dem med hytteost, lidt chiliolie, forårsløg og spinat! Prøv også med noget hjemmelavet guacamole – det er også godt 😀