Ikke kategoriseret

KYLLINGE NUGGETS

Kyllinge nuggets

Kyllingenuggets er en klassiker! Her kan alle være med til at vende kyllingen i mel, æg og cornflakes og trylle nogle lækre kylling nuggets frem. De skal prøves 😀 Skulle du være til den helt børnevenlige version med en masse billeder – så tryk her.

Antal: ca. 30 stk alt efter størrelse
Tid: 30 minutter (15-25 minutters bagetid)

Redskaber:
  • Deciliterbæger (dl)
  • Spiseske (spsk)
  • Teske (tsk)
  • 3 skåle
  • Bageplade
  • Bagepapir
  • Rene hænder
Det skal du bruge:
  • 3 kyllingebryster
  • 6 dl cornflakes
  • 2 æg
  • 1 dl mel
  • 3 spsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Kom bagepapir på en bageplade
  4. Skær kyllingen i mindre stykker
  5. Kom mel, paprika, salt og peber i en skål
  6. Bland det
  7. Knus cornflakesene med dine rene hænder i en anden skål
  8. Kom æg i en tredje skål
  9. Pisk æggene
  10. Vend først kyllingen i mel-blandingen – på begge sider
  11. Vend så kyllingen i æggene
  12. Til sidst vendes kyllingen i cornflakesene
  13. Kom kyllingen over på bagepladen med bagepapir
  14. Gør det med alle kyllinge stykkerne
  15. Bag nu alle dine kylling nuggets i 15-25 minutter – alt efter hvor store dine stykker er
  16. Imens ryddes op i køkkenet 😉
  17. Efter 15-25 minutter tages dine kylling nuggets ud

Så er dine lækre kyllinge nuggets færdige, og klar til at blive spist. Spis dem til aftensmad med hjemmelavede gulerods fritter, en god salat og noget ketchup eller hjemmelavede dips til kyllingenuggets. Du kan også bare spise dem som snack med ketchup eller sursød sauce som dip 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.