Antal: ca. 30 stk alt efter størrelse | Tid i alt: 45 minutter |
Kyllingenuggets er en klassiker! Her kan alle være med til at vende kyllingen i mel, æg og cornflakes og trylle nogle lækre kylling nuggets frem. De skal prøves 😀 Skulle du være til den helt børnevenlige version med en masse billeder – så tryk her.
Redskaber | Det skal du bruge |
Deciliterbæger (dl) Spiseske (spsk) Teske (tsk) 3 skåle Bageplade Bagepapir Rene hænder | 3 kyllingebryster 6 dl cornflakes eller rasp 2 æg 1 dl mel 3 spsk paprika 1 tsk salt 0,5 tsk peber |
Sådan gør du
Vask hænder ![]() Tænd ovnen på 200 grader Kom bagepapir på en bageplade Skær kyllingen i mindre stykker Kom mel, paprika, salt og peber i en skål Bland det Knus cornflakesene med dine rene hænder i en anden skål Kom æg i en tredje skål Pisk æggene Vend først kyllingen i mel-blandingen – på begge sider Vend så kyllingen i æggene Til sidst vendes kyllingen i cornflakesene Kom kyllingen over på bagepladen med bagepapir Gør det med alle kyllinge stykkerne Bag nu alle dine kylling nuggets i 15-25 minutter – alt efter hvor store dine stykker er Imens ryddes op i køkkenet 😉 Efter 15-25 minutter tages dine kylling nuggets ud |
Så er dine lækre kyllinge nuggets færdige, og klar til at blive spist. Spis dem til aftensmad med hjemmelavede gulerods fritter, en god salat og noget ketchup eller hjemmelavede dips til kyllingenuggets. Du kan også bare spise dem som snack med ketchup eller sursød sauce som dip 😛