NEMME, SUNDE, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad

KYLLINGE NUGGETS

Antal: ca. 30 stk alt efter størrelseTid i alt: 45 minutter

Kyllingenuggets er en klassiker! Her kan alle være med til at vende kyllingen i mel, æg og cornflakes og trylle nogle lækre kylling nuggets frem. De skal prøves 😀 Skulle du være til den helt børnevenlige version med en masse billeder – så tryk her.

Redskaber Det skal du bruge
Deciliterbæger (dl)
Spiseske (spsk)
Teske (tsk)
3 skåle
Bageplade
Bagepapir
Rene hænder
3 kyllingebryster
6 dl cornflakes eller rasp
2 æg
1 dl mel
3 spsk paprika
1 tsk salt
0,5 tsk peber

Sådan gør du


Vask hænder vaskhænder
Tænd ovnen på 200 grader

Kom bagepapir på en bageplade
Skær kyllingen i mindre stykker
Kom mel, paprika, salt og peber i en skål
Bland det
Knus cornflakesene med dine rene hænder i en anden skål
Kom æg i en tredje skål
Pisk æggene
Vend først kyllingen i mel-blandingen – på begge sider
Vend så kyllingen i æggene
Til sidst vendes kyllingen i cornflakesene
Kom kyllingen over på bagepladen med bagepapir
Gør det med alle kyllinge stykkerne
Bag nu alle dine kylling nuggets i 15-25 minutter – alt efter hvor store dine stykker er
Imens ryddes op i køkkenet 😉
Efter 15-25 minutter tages dine kylling nuggets ud

Så er dine lækre kyllinge nuggets færdige, og klar til at blive spist. Spis dem til aftensmad med hjemmelavede gulerods fritter, en god salat og noget ketchup eller hjemmelavede dips til kyllingenuggets. Du kan også bare spise dem som snack med ketchup eller sursød sauce som dip 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.