Antal: 2-4 personer | Arbejdstid: 30 minutter Stegetid: 15 minutter |
Gyros er en græsk specialitet, og er egentlig grækenlands svar på shawarma eller kebab. Denne udgave af gyros består af krydrede kylling kødboller, fladbrød og tzatziki. Og har du ikke smagt det før, kan det kun anbefales 😛
Redskaber | Ingredienser |
|
Kødboller
Tilbehør
|
Sådan gør du
Kødboller
- Vask hænder
- Kom det hakkede kylling kød i en skål
- Tilsæt oregano, salt og olie
- Pres hvidløget ned i skålen
- Skyl spinat
- Hak det i små stykker
- Skær rødløget i små stykker
- Kom spinat og rødløg ned i skålen med hakket kylling kød
- Bland nu det hele godt rundt
- Form kylling kødbollerne med en spiseske til cirka 12 små kødboller
- Opvarm nu en stegepande
- Steg kylling kødbollerne 3-4 minutter på hver side
- Læg dem på en tallerken med sølvpapir over
Tilbehør
- Vask hænder
- Skær agurk, tomat, spinat og rødløg i små stykker
- Varm fladbrødene 1 minut i mirkoovnen (medmindre du laver dem selv)
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu kan du spise din gyros med dine hjemmelavede fladbrød, hjemmelavet tzatziki og lækre grøntsager. Det er virkelig et aftensmad hit 😀