Snacks

TZATZIKI

tzatziki

Tzatziki er virkelig noget af det nemmeste, og hurtigste at lave. Og så kan det bruges til mange forskellige ting – som dip, til aftensmad, til pastasalaten, til madpakken. Kun fantasien sætter grænser 😉

Tid: 10 minutter
Redskaber: 
  • Deciliterbæger
  • Teske
  • Rivejern
  • Køkkenrulle
  • Hvidløgspresser
  • Skål
Det skal du bruge:
  • 1 agurk
  • 5 dl græsk yoghurt (eller cremefraiche)
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk peber
Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Skyl agurken
  3. Riv agurken på rivejernet
  4. Læg den revede agurk på køkkenrulle, for at få væsken ud af agurken
  5. Kom græsk yoghurt i en skål
  6. Pres hvidløg ned i skålen med græsk yoghurt
  7. Tilsæt salt og peber
  8. Bland det hele godt rundt
  9. TIlsæt nu den revede agurk
  10. Bland
  11. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er din tzatziki klar til at blive spist! Server det til græske kyllingespyd, eller brug det som dip til noget lækkert brød, knækbrød eller tortilla chips 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.