NEMME, SJOVE OPSKRIFTER FOR BØRN OG NYBEGYNDERE I ET KØKKEN
Aftensmad Mindre børn

GARFIELDS GRÆSKE KYLLINGESPYD

Garfields Græske kyllingespyd er nemt og lækkert! De kan spises til aftensmad, og du kan tage dem med i madpakken. De mætter godt, og smager skønt 😀

Antal: 10 kyllingespyd
Tid: 15 minutter (+ 20-25 minutters bagetid)

Redskaber:
Deciliterbæger deciliter
Teske teske
Spiske COPENHAGEN-Mat-Spiseske
Skærebræt Skærebræt
Urteknit raadvad-urtekniv-12-cm
 Plastic skål stor skål
Grydeske rosti-mepal-grydeske-sort
10 træspyd Træspyd
Fad, som træspydende kan ligge i eva-trio-legio-ovnfast-fad-24x30-cm
Bageplade  bageplade-30267
Bagepapirbagepapir

Det skal du bruge:

1  pakke hakket kyllingekød (400 g) hakket_kylling_lille-bakke_10_fedt_h-2

2 æg ægæg

 rødløg rødløg

1 dl deciliterfetaost (salatost) fdb_-salatost_copy

1 dl decilitersoltørret tomat Sun-Dried-Tomatoes_16182

 spsk COPENHAGEN-Mat-Spisesketørret oregano fdb_-oregano_copy

1 dl deciliterhavregryn havregryn

 tsk teskesalt salt

0,5  tsk teske peber peber

Sådan gør du:
  1. Vask hænder vaskhænder
  2. Tænd ovnen på 200 grader
  3. Læg træspydende i vand
    IMG_5907
  4. Hak de soltørrede tomater
    IMG_5887 IMG_5888
  5. Kom dem i en stor plastic skål
    IMG_5889
  6. Pil rødløget
    IMG_5890 IMG_5891
  7. Hak rødløget i små tern
    IMG_5892
  8. Kom det hakkede rødløg i skålen med soltørrede tomater
    IMG_5893
  9. Tilsæt hakket kyllingkød
    IMG_5894
  10. Tilsæt æg, oregano, feta og havregryn
    IMG_5896 IMG_5897 IMG_5898 IMG_5899
  11. Bland det hele godt rundt med en grydeske
  12. Form lange frikadeller ud af farsen med dine rene hænder
    IMG_5915
  13. Stik et træspyd i enden af den lange frikadelle
  14. Læg dem på en bageplade
    IMG_5916
  15. Når al farsen er brugt, kommer du kyllingespydene i ovnen i 20-25 minutter (jo større dine kyllingespyd er, jo længere tid skal de have)
  16. Ryd op i køkkenet 😉

Nu er dine kyllingespyd færdige.
Server dem med græsk salat, tzatziki og noget groft brød 😛

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.