Tid: 10 minutter |
Tzatziki er virkelig noget af det nemmeste, og hurtigste at lave. Og så kan det bruges til mange forskellige ting – som dip, til aftensmad, til pastasalaten, til madpakken. Kun fantasien sætter grænser 😉
Redskaber | Det skal du bruge |
|
|
Sådan gør du
- Vask hænder
- Skyl agurken
- Riv agurken på rivejernet
- Læg den revede agurk på køkkenrulle, for at få væsken ud af agurken
- Kom græsk yoghurt i en skål
- Pres hvidløg ned i skålen med græsk yoghurt
- Tilsæt salt og peber
- Bland det hele godt rundt
- Tilsæt nu den revede agurk
- Bland
- Ryd op i køkkenet 😉
Nu er din tzatziki klar til at blive spist! Server det til græske kyllingespyd, eller brug det som dip til noget lækkert brød, knækbrød eller tortilla chips 😛